מתכון: עוגת סברינה משפחתית

מתכון: עוגת סברינה משפחתית. היישר מצרפת, מגישה מורן פינטו מתכון לסברינה - עוגת שמרים נהדרת עם סירופ סוכר, רום וקצפת שלא תוכלו להפסיק לאכול ממנה. וההכנה? קלה משחשבתן (מדור אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 1 3/4 כוסות קמח לבן
  • 2 כפות שמרים
  • קמצוץ מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 3 ביצים
  • 70 גר מחמאה
  • לפירות:
  • 2 נקטרינות חתוכים לפלחים
  • 4 קיווי חתוכים לקוביות
  • 1 כוס פירות יער קפואים
  • לסירופ:
  • 1 כוס מים
  • 1 1/2 כוס סוכר
  • 1 מקל קינמון
  • 1 כף תמצית וניל
  • 3 כפות רום

אופן ההכנה:

בקערת מיקסר עם וו לישה שמחים קמח ומים ומערבבים לאט. תוך כדי הערבול מוסיפים סוכר, ביצים ואז את המלח.

לתערובת מוסיפים את המחמאה מומסת.

ממשיכים ללוש עד קבלת בצק אחיד ומניחים להתפחה של 1/2 שעה. על הקערה להיות מכוסה.

מניחים בתבנית של קוגלהוף ( תבנית עם חור במרכז) ואופים 40 דק׳ בחום בינוני.

עוגת סברינה משפחתית מתכון לסירופ:

מרתיחים את הכל יחד על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך

עוגת סברינה משפחתית: הרכבת המנה:

בצלחת הגשה מניחים את העוגה קרה ומזלפים מלמעלה מהסירופ.

במרכז מניחים קצפת פרווה מוקצפת היטב, מפזרים את הפירות ושוב מזלפים מהסירופ.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר