מתכון לפשטידת חצילים קלויים וגבינה בולגרית

מנה קלה להכנה שתעשה לכם טוב: חצילים, קוטג' וקוביות גבינה בולגרית. זה כל מה שאתם צריכים בשביל פשטידה נהדרת בניחוח קלוי וטעם ים תיכוני מיוחד (מתכונים, אוכל)

פשטידת חצילים קלויים וגבינה בולגרית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 חצילים בינוניים קלים
  • 100 גרם קוביות גבינה בולגרית
  • 1 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1 גביע לבן קטן
  • 1/2 קןפסאת קוטג'
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן הכנת פשטידת חצילים קלויים וגבינה בולגרית:

רגע לפני: חצילים, קוטג' וקוביות גבינה בולגרית. זה כל מה שאתם צריכים בשביל פשטידה נהדרת בניחוח קלוי וטעם ים תיכוני מיוחד.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• פורסים את החצילים לפרוסות עגולות בעובי 1 ס"מ.

• מסדרים את פרוסות החצילים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה, מזלפים מעל מעט שמן זית ומכניסים לתנור לקלייה במשך כחצי שעה.

• מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את הביצה, גביע הלבן, קופסת הקוטג', המלח והפלפל ומערבבים היטב.

• מוסיפים לקערה את פרוסות החצילים הקלויות ובוללים היטב.

• מסדרים יפה את פרוסות החצילים בתבנית אפיה, קומה על גבי קומה, ובין כל קומה מניחים כמה כפות מהתערובת שבקערה. מפזרים מעל שכבות החצילים את קוביות הגבינה הבולגרית.

• מגביהים מעט את חום התנור ומכניסים את התבנית לאפיה במשך 20-30 דקות עד שפני הפשטידה מקבלים גוון שחום יפה.

אופן ההגשה: ממתינים עד שהפשטידה תצטנן ותתייצב, פורסים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר