שלב אחר שלב: כך מייצרים לכם סופגניות

עיגולי הבצק המסודרים כבמסדר צבאי הופכים למצרך הכמעט הכי פופולרי בימים אלו. "כיכר השבת" מגיש תיעוד מיוחד, שלב אחר שלב של אפיית הסופגניות המיוחדות של 'ברמן' • צפו בוידאו (אוכל, חנוכה)

כיכר השבת. | כיכר השבת |
(צילום: כיכר השבת, פלאש 90)

חנוכה כבר כאן, וגם הסופגניות: אתר 'כיכר השבת' מגיש תיעוד מיוחד, שלב אחר שלב של אפיית הסופגניות - המצרך הכמעט הכי פופולרי בימים אלו, החל מעיגולי הבצק המסודרים במדפים, ועד לזילופים המיוחדים.

ביקרנו בחנות המפעל של 'מאפיות ברמן', הפועלת במתחם המאפייה בגבעת שאול - ירושלים. כידוע, מלבד סופגניות, נמכרים במקום גם מוצרי מאפה יחודיים למאפיית ברמן, שידועים לכל באיכותם ובטעמם, בכללם עוגות מיוחדות לשמחות, עוגות חלביות, לחמים מיוחדים, כל זאת להנאת לקוחות המאפייה הנאמנים.

הקודינטור הראשי של 'ברמן' יום טוב נסים, ליווה את מצלמות 'כיכר השבת' בביקור באולמות המאפייה, והסביר על שלבי הייצור.

את הסופגניות המיוחדות, הידועות בטעמן ואיכותן, ניתן להשיג בחנות המפעל של 'ברמן' ברחוב בית הדפוס 24 ירושלים, בסניף השוכן ברחוב אגריפס 42 בעיר, וכן ברחוב רבי עקיבא 54 בני ברק.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר