(צילום: פלאש 90)
(צילום: פלאש 90)
אאא

הגולשת הניה שיגרה למערכת המדור מתכון חגיגי ומתוק, לעוף אפוי בדבש. מומלץ וטעים.

המצרכים:

חלקי עוף (כרעיים, שוקיים)

דבש

שמן קנולה

קטשופ חריף

מעט רוטב סויה

שום כתוש


ההכנה:

מניחים את חלקי העוף השטופים בתבנית. מערבבים בקערה את שאר החומרים - הדבש והקטשופ החריף ביחס של 1X1,

טובלים את חלקי העוף מ-2 הצדדים בבלילה ומניחים שוב בתבנית.

את שאר הבלילה שופכים מעל העוף. מכסים ואופים בחום גבוה כ-40 דקות. ולאחר מכן עוד 10 דקות ללא מכסה.

מומלץ להגיש עם אורז לבן.