קציצות עוף קלאסיות בטעם ביתי
קציצות עוף קלאסיות בטעם ביתי (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 ק"ג עוף טחון
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1 בצל בינוני
  • 1 חלה קטנה
  • 3 שיני שום
  • קורט כמון
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות עוף קלאסיות:

אאא

רגע לפני: מתכון להכנת קציצות עוף קלאסיות בטעם ביתי. טיפ: הכינו מראש כמות גדולה של קציצות העוף, וכל מה שנשאר זה רק להפשיר אותן רגע לפני, להוסיף אורז והארוחה מוכנה.

• משרים את החלה בכלי מלא מים במשך 5 דקות. סוחטים היטב מנוזלים, ומסירים את החלק הקשה של החלה. מעבירים לקערת ערבוב, יחד עף העוף הטחון.

• קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה, מגרדים את הבצל בפומפייה, כותשים את השום ומוסיפים לקערה.

• מתבלים בכמון, מלח ופלפל, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה.

• יוצרים קציצות עגולות מהעיסה. כדאי להרטיב קלות את הידיים.

• מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, ומטגנים את הקציצות בשמן כשהוא חם מאוד, במשך 2 דקות מכל צד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!