חם ממרוקו: מתכון לספינג' מתפצפץ
(צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה5 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 ק"ג קמח לבן
  • מעט מלח
  • מעט סוכר
  • 50 גר' שמרים יבשים
  • 1/2 - 2 כוסות מים
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

אאא

  • בקערה מערבבים הכל יחד לבצק דביק מאוד.
  • משאירים מכוסה להתפחה
  • מחממים שמן עמוק.
  • לוקחים כמות של כדור ביד ופותחים עם ידיים רטובות לתוך השמן.
  • מטגנים מכל צד עד הזהבה יפה.