שניצל עוף קראנצ'י במיוחד
שניצל עוף קראנצ'י במיוחד (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 ק"ג חזה עוף פרוס
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 3 ביצים
  • 1 כף חרדל
  • 1/2 כוס קמח
  • מלח
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנת שניצל עוף קראנצ'י במיוחד:

אאא

רגע לפני: החכמה בהכנת שניצלים מושלמים היא שהם יוצאים פריכים וקארנצ'ים, אך לא יבשים. מתכון מושלם להכנת שניצל עוף קראנצ'י במיוחד. אפשר להכין כמות מראש, להקפיא ולהפשיר לפני הארוחה.

• כדי שהשניצלים יהיו מוכנים ביעילות והכי פחות לכלוך, מסדרים 3 צלחות לצד הכיריים:
- בצלחת אחת, שמים את הקמח.
- בצלחת השנייה (מעט עמוקה) טורפים את הביצים ומערבבים יחד עם החרדל.
- ובצלחת שהכי קרובה למחבת מערבבים את פירורי הלחם והמלח.

• מקמחים את נתח חזה העוף בקמח, מטבילים בבלילת הביצים ומצפים משני הצדדים בפירורי לחם.

• מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת רחבה וכבדה, וכשהשמן חם מאוד מטגנים בו את השניצלים, עד להשחמה. הופכים פעם אחת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!