מתכון חג: הבשר שלא תפסיקו לאכול
(שאטרסטוק)
אאא

מתכון לבשר בתנור: הפעם בשר בקר טעים טעים שלא תרצו להפסיק לאכול. הוא רך, עסיסי, ומתובל כמו שעוד לא טעמתם.

אני מבטיחה - נסו ופשוט תתמכרו!

הבשר הוא בשר מס' 5 אני ממליצה לקנות נתח טרי של 2-3 ק"ג ואין ספק שכשזה טרי הטעם מורגש.

ניתן להשתמש גם בנתח קפוא שהופשר, זה יוצא טעים להפליא.

זה כל כך טוב שחוץ מאורז או קוסקוס בצד לא תצטרכו להוסיף שום קשקוש שיהרוס לכם את המנה.

קחו את הזמן זה צריך בין 2-3 שעות בתנור על חום גבוה מאוד כמו 220 מעלות

בשר בתנור

1 נתח בשר מספר 5

6 כפות חרדל גרגירים

3 ענפי רוזמרין

מלח פלפל גרוס טרי לפי הטעם

10 שיני שום שלימות מקולפות

2 כוסות יין אדום יבש.

אופן ההכנה:

בכלי חסין אש עמוק ועדיף עם מכסה מניחים את הנתח.

בעזרת סכין עושים כמה חורים בתוך הבשר ומכניסים חלק משיני השום.

• עשו לייק לעמוד הפייסבוק של 'אוכל ומתכונים' ותישארו מעודכנים

בקערה מערבבים טוב את היין החרדל והתיבול כותשים לבפנים 2 שיני שום.

שופכים על לבשר ומניחים מעל את ענפי הרוזמרין.

מכסים היטב היטב בשני ניירות כסף אבל ממש טוב כדי שהאדים לא יצאו והבשר יתייבש,

אופים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות למשך 2-3 שעות.

בפעם הראשונה שתציצו עליו זה לא לפני שעתיים של אפיה!

להגשה:

פרסו דק את הנתח, הניחו על כל צלחת בין 2 ל 3 פרוסות דקות ועסיסיות.

בתאבון.

אני מחכה שתגידו לי איך היה. מבטיחה שזה מעולה.

לפניות לשפית: Mpinto1@walla.com