חזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות
חזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 1/2 ק"ג חזה עוף מופשר
  • 2 בצלים בינוניים
  • 6 פטריות
  • קורט כורכום
  • קורט כמון
  • קורט פפריקה
  • קורט תבלין גריל עוף
  • מלח ופלפל
  • שמן זית

אופן הכנת חזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות

אאא

רגע לפני: נתח השניצל יכול להמתין במקפיא לא מעט זמן, מה שהופך אותו לפופולרי כל כך בארוחות מהירות: מתכון נהדר לחזה עוף מוקפץ עם בצלים ופטריות.

• חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.

• מערבבים היטב בקערה 5 כפות שמן זית עם הכורכום, הכמון, הפפריקה, תבלין העוף וקוביות חזה העוף. מעבירים למקרר.

• פורסים את הבצלים לטבעות ואת הפטריות לעיגולים.

• מחממים שמן לטיגון במחבת כבדה ומטגנים את הבצלים על אש נמוכה מאוד, במשך 20 דקות עד שיהיו שקופים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הפטריות.

• מגביהים את האש, מוסיפים את חזה העוף המתובל ומערבבים לאורך כל הטיגון עם כף עץ. כשהעוף משנה את צבעו ללבן, מסירים מהאש.

אופן ההגשה: חם. אורז לבן יכול להיות תוספת נהדרת לחזה העוף.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!