סלט כרוב וגזר במיונז
סלט כרוב וגזר במיונז (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 ראש כרוב בינוני
  • 2 גזרים
  • 3 כפות מיונז
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף סוכר
  • מלח

אופן הכנת סלט כרוב וגזר במיונז:

אאא

רגע לפני: מלבד היותו אחד הסלטים הפופולריים בכל שולחן שבת ישראל, סלט כרוב וגזר במיונז, או בשמו הרשמי: הקולסלואו, הוא משלים נהדר לארוחת מנגל ומילוי כריכים.

• מקלפים את הגזרים ומגרדים אותם בפומפייה גסה לתוך קערה.

• חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומוסיפים לקערה.

• מתבלים בסוכר, מיץ לימון, מיונז ומלח. מערבבים היטב ומעבירים למקרר בכלי סגור.

אופן ההגשה: את הקולסלואו מגישים קר בשולחן שבת, לצד ארוחת בשרים 'על האש' או כמילוי לכריך.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!