חטיף קישואים מטוגנים בפטרוזיליה
חטיף קישואים מטוגנים בפטרוזיליה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 10 קישואים
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1 בצל גדול
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת חטיף קישואים מטוגנים:

אאא

רגע לפני: מתכון לקישואים מטוגנים - חטיף ירקות מוצלח וטעים.

• מקלפים את הקישואים, וחותכים אותם לעיגולים.

• קוצצים את הבצל לריבועים קטנים וכותשים את השום.

• מטגנים את הבצל על אש נמוכה במשך 15 דקות, עד להזהבה.

• מוסיפים את השום, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.

• מוסיפים מעט שמן למחבת, ומוסיפים את הקישואים, עד שיזהיבו משני הצדדים.

אופן ההגשה: מעבירים את הקישואים לכלי הגשה, קוצצים את הפטרוזיליה, מפזרים מעל ומגישים עם יוגורט בצד. בגרסת הפרווה, מזלפים מעל מעט שמן זית ומגישים לצד סלט ירקות טרי ופרוסות לחם קלויות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!