פרגיות במרינדה עם עגבניות צלויות
פרגיות במרינדה עם עגבניות צלויות (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיבינוני
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 6 פרגיות נקיות
  • 8 עגבניות תמר
  • למרינדה:
  • 6 שיני שום כתושות
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1/2 כף אורגנו
  • 1/2 כף מלח גס
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות דבש

אופן ההגשה: פרגיות במרינדה עם עגבניות צלויות

אאא

רגע לפני: כשרוצים להכין מנה בשרית קלה ומשביעה במהירות, בוחרים במנה הזו: נתחי עוף עסיסי ברוטב עשיר בטעמים. מתכון להכנת פרגיות במרינדה עם עגבניות צלויות.

• מערבבים היטב בקערה את החומץ, השום הכתוש, האורגנו, המלח, שמן הזית והדבש.

• חוצים את העגבניות לשניים או לרצועות.

• משמנים במעט שמן פלנצ׳ה או מחבת פסים ומחממים אותה על אש גבוהה.

• מורחים את הפרגיות במרינדה.

• צולים את הפרגיות על הפלנצ'ה או המחבת, באופן הבא: צולים 3 דקות מצד אחד והופכים לצד השני, כך במשך 3 פעמים (3 דקות בכל פעם).

• לקראת סוף הצלייה, מוסיפים את העגבניות, ומצפים אותן במרינדה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!