קציצות עוף קריספיות במילוי כרובית
קציצות עוף קריספיות במילוי כרובית (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(5 מנות):

  • ½ ק"ג עוף טחון מופשר
  • 1 בצל סגול
  • 1 כרובית
  • 3 שיני שום
  • 2 ביצים
  • ½ זר פטרוזיליה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כוס פירורי לחם לציפוי
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות עוף קריספיות במילוי כרובית

אאא

רגע לפני: המתכון אמנם מתאים ל-5 קציצות בלבד (בגודל בינוני), אך תוכלו להכפיל כמויות ביחס שווה ולהרוויח עוד עיגולים נפלאים של קציצות קריספיות במיוחד.

• מגרדים את הבצל בעזרת פומפייה, כותשים את שיני השום וקוצצים את הפטרוזיליה.

• מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים לסיר ומכסים במים. מבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית. לאחר מכן מסירים מהאש ומעבירים למסננת, להוצאת הנוזלים.

• מועכים את פרחי הכרובית המבושלים, מעבירים לקערה ומוסיפים את הבצל המגורר, הפטרוזיליה הקצוצה והביצים.

• מפוררים את העוף הטחון ומוסיפים לקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

• מחממים שמן במחבת רחבה ובמקביל, יוצרים מהתערובת קציצות, מגלגלים בפירורי לחם ומטגנים, עד שהקציצות הופכות לזהובות ויפות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!