שיפודי סלמון
שיפודי סלמון (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיבינוני
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 6 פרוסות פילה סלמון טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית שטוחה צ׳ילי גרוס
  • 1 חבילת איטריות שטוחות
  • 1/2 כרוב סגול
  • 1/2 צרור כוסברה
  • חופן בוטנים קלויים
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח

אופן הכנת שיפודי סלמון על מצע כרוב ואטריות:

אאא

רגע לפני:

• קוצצים את שיני השום ומערבבים אותן בקערה יחד עם 2 כפות שמן זית, רוטב הסויה והצ'ילי הגרוס, עד לקבלת נוזל מרינדה אחיד.

• חותכים את הסלמון לקוביות שוות, ומשרים במרינדה למשך 30 דקות.

• משפדים את קוביות הסלמון על שיפוד קצר.

• מחממים מחבת פסים, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את שיפודי הדג במשך 4 דקות מכל צד.

• מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן על האריזה ומסננים מנוזלים.

• קוצצים את הכרוב ומערבבים היטב בקערה יחד עם האטריות המבושלות

• קוצצתים את הבוטנים והכוסברה ומוסיפים לקערת האטריות והכרוב.

• מתבלים במלח לפי הטעם ומערבבים הכל יחד.

אופן ההגשה: חופן אטריות לצד כל שיפוד דג.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!