(צילום: פלאש 90)
(צילום: פלאש 90)
אאא

מתכון עוף טרי, ומשרה מעולה של דבש ואורגנו. אכן, מאכל שראוי לעלות על שולחן השבת.

המצרכים

1 ק"ג נתחי עוף, או פרגיות. לפי בחירה.

לרוטב:

רבע כוס (80 גרם) דבש

רבע כוס שמן זית

רבע כוס חומץ בן יין אדום

1 כפית אורגנו יבש

1 שן שם כתושה

מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:

בוחשים יחד את כל המרכיבים.

משרים את נתחי העוף בקערה במשך כמה שעות.

מחממים את התנור למצב גריל, וצולים במשך 15-20 דקות

בתאבון