ספינג´ (צילום: הגולש יונתן)
תוכן גולשים
ספינג´ (צילום: הגולש יונתן)
תוכן גולשים
כתבה זו נכתבה על ידי גולש כיכר השבת. אין המערכת אחראית לתוכנה ו/או אמיתותה של הכתבה.

החומרים הדרושים

ק"ג קמח רגיל

50 גרם שמרים טריים או 2 כפות שמרים יבשים

1 ביצה

1 כפית מלח

1 כף סוכר

1 כף קוניאק

4 כוסות מים

1/2 כפית גרד תפוז

שמן לטיגון עמוק

דבש, סוכר או אבקת סוכר לציפוי


אופן ההכנה

בקערת מיקסר לשים בצק (מאוד דליל) ומניחים להתפחה של שעה וחצי ולשים

שוב.

מחממים את השמן (שלא יהיה חם מידי).

טובלים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק ועושים בו חור עם האגודל,  יוצרים מעין כעך ומכניסים לשמן החם. מזהיבים משני הצדדים וסופגים בנייר סופג את עודף השמן.

מפזרים סוכר או דבש לפי הטעם.

נ.ב. ניתן להוסיף קינמון לתערובת לאבקת הסוכר.

רוצים גם לכתוב כתבה משלכם ולפרסם אותה בכיכר השבת? הרשמו לאתר ושלחו לנו את הכתבה לתוכן גולשים.