חיתוכיות טחינה ושוקולד נימוחות
חיתוכיות טחינה ושוקולד נימוחות (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 כוסות פירורי ביסקוויטים
  • 500 גרם טחינה גולמית
  • 400 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 4 כוסות פצפוצי אורז
  • 100 גרם חלבה

אופן הכנת חיתוכיות טחינה ושוקולד:

אאא

רגע לפני: עוגיות "עזרה ראשונה" מעולות, רק לשלוף מהמקפיא ולהגיש מיד: מתכון לחיתוכיות טחינה ושוקולד במרקם נימוח ונמס בפה. הקינוח המושלם שיפתיע את כולם.

• קוצצים את השוקולד לקוביות גסות, וממיסים אותו בסיר גדול, יחד עם הטחינה. מערבבים היטב יחד לנוזל חלק.

• מוסיפים לתוך הסיר את הבסקויטים ופצפוצי האורז.

• מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה.

• משטחים את התערובת על התבנית ומהדקים היטב בעזרת תבנית נוספת מעל.

• מפוררים את החלבה ומפזרים מעל, כשהכל עדיין חם.

• מכניסים למקפיא למספר שעות. כשהעוגה קפואה לחלוטין, חותכים אותה לריבועים שווים בגודל 3X3 ס"מ ומעבירים למנז'טים.

אופן ההגשה: קר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!