אאא

מנת פתיחה: בשר בתפוחים טריים

  • תפוחים טריים ובשר
  • 4 תפוחי עץ ירוקים מסוג סמית
  • 4 תפוחי עץ אדומים מסוג פינק ליידי
  • 500 גר׳ בשר טחון
  • 5 כפות שמן
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • 1 רימון מפורר
  • דבש טהור
 (צילום: יענקי אריה)
בשר בתפוחים טריים (צילום: יענקי אריה)

מתכון לבשר בתפוחים טריים: אופן ההכנה

  • במחבת רחבה מחממים את השמן
  • ומטגנים את הבשר טחון וכל הזמן מפוררים בעזרת כף עץ
  • מתבלים במלח ופלפל ואז קורט עדין של אגוז מוסקט
  • מבשלים בזהירות עד איבוד נוזלים ונזהרים שלא יתייבש
  • מוציאים את ליבת התפוחים
  • פורסים מכל תפוח פרוסות עבות כ2-3 ס״מ במאוזן.
  • בכל צלחת סועד מניחים פרוסת תפוח ירוק ומעל פרוסה אדומה
  • בעזרת רינג בגודל מניחים מהבשר המבושל
  • מזלפים מעל דבש,
  • מפזרים מעל את גרגירי הרימון
  • וכמובן מגישים בעיצוב נהדר

שנה מתוקה