50 שנה..  euev eukv..  kve, prjh  www..

פסטות

לזניה מרביולי גבינותבאנו לשדרגלמה לעבוד קשה אם אפשר להכין לזניה מרביולי?במקום דפי פסטה אנחנו משתמשים ברביולי, מה שמקצר את ההכנה בחצי והופך את הלזניה לעשירה עוד יותר
פסטה ברוטב פסטו עסיסימה אוכלים היום?פסטה פסטו או המנה האולטימטיבית לקיץמתכון לפסטה ברוטב פסטו ירוק, קרמי ועסיסי שסוגר בקלות ובמהירות את פינת הארוחה המבושלת של היום
ספגטי בולונז של אושרית אברג'ילמה אוכלים היום?ספגטי ברוטב בולונז של אושרית אברג'ילרוטב הבולונז מגיע מבולוניה שבאיטליה ופופולרי בכל העולם. הנה הגרסה המקומית והמוצלחת
פסטה וברוקולי מוקרמיםארוחה בסיר אחדפסטה חלקה וברוקולי קראנצ'י מוקרמים יחד"ארוחת חירום" מהירה שכולם יאהבו לא רק בגלל הטעם המנצח, אלא החיבור הממכר בין המרקמים של המרכיבים
ספגטי קצ'ו א פפה קלאסימה אוכלים היום?זה רק נשמע מסובך: ספגטי קצ'ו א פפהלעתים מתחשק לכם להשקיע ולהכין ארוחת שף בת 7 מנות ולפעמים, בא לכם ללכת על פשטות. הכנת המנה האיטלקית הזו לוקחת 20 דקות בלבד - כולל הזמן שנדרש כדי להרתיח את המים (מתכונים, אוכל)
ככה זה מתחיל. אנחנו לא עובדים קשה - אנחנו קונים אותם מוכניםמתכונים לשבועותמנה חגיגית במחבת אחת: טורטליני גבינות עם חציליםמחפשים איך להרשים בסעודה החגיגית של שבועות? הנה, המנה הזו בדיוק בשבילכם
סלט פסטה עם סלמון וירקותניצול שאריותסלט פסטה שמנצל את שאריות הסלמון משבתהשפית מורן פינטו עם מנה גמישה וטעימה: סלט שמתבסס על פסטה, סלמון וירקות - ומכאן אתם ממשיכים
ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעונייםמה אוכלים היום?ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעונייםתהילה גלעדי - שפית ובעלת הקייטרינג "בשביל הטעם" יצאה לקטיף עגבניות שרי עם הילדים ומתכון שווה נולד
מתכוני פסטה לחיסול החמץבאנו לעזור6 מתכונים לחיסול אריזות הפסטה שנותרו בארוןועל הדרך תארגנו למשפחה ארוחות טעימות ומשביעות בין הניקיונות
פסטה עם פטריות ברוטב פסטו אגוזי מלךמה אוכלים היום?פסטה ופטריות ברוטב פסטו-אגוזים? זה פשוטארוחה משפחתית פשוטה ומהירה שכל אחד יכול להכין. בונוס: הפסטו יכול להפוך לממרח נהדר (מתכונים, אוכל)
פסטה מנחמת לערב חורפימה אוכלים היום?6 מתכונים עם פסטה שיחממו אתכם כאן ועכשיולא משנה איזו איטלקית אתם מתכננים לארוחת הערב - סידרנו אתכם עם שישה מתכונים שאתם חייבים לנסות (אוכל)
פסטה מוקרמת בתנורמה אוכלים היום?פסטה מוקרמת בתנור עם עגבניות שרי ובזיליקוםמנה מקטגוריית "אוכל מנחם": פסטה מוקרמת עם גבינה נמתחת שמתאימה בול לארוחה בליל חורף קודר
המנה הזו עשויה מפסטה דיתליני או "פתיתי פסטה"מה אוכלים היום?פייק ריזוטו: גרסה פשוטה וטובה לקלאסיקה איטלקיתכי למה לעבוד קשה כשאפשר לקצר תהליכים ולהיעזר באלטרנטיבות מעולות לא פחות? (מתכונים, אוכל)
פסטה לימוןמה אוכלים היום?ארוחה בסיר אחד: פסטה לימון תוך 15 דקותארוחה מהירה וקלה להכנה שכל המרכיבים נמצאים "בכיס האחורי" שלכם. כלומר במזווה (מתכונים, אוכל)
ניוקי בטטה ברוטב יין לבן ועשבי תיבולבאנו לשדרגניוקי בטטה ברוטב יין לבן ועשבי תיבולטיפ: השתמשו בעשבי תיבול טריים, ואם יש לכם כאלה על אדנית על החלון במטבח - זכיתם (מתכונים, אוכל)
פסטה ברוטב בולונזמה אוכלים היום?פסטה עם ראגו א-לה בולונז כמו סבתא איטלקיהבמילים פשוטות - ממש כמו המנה המעולה הזאת - מדובר בפסטה ברוטב בולונז משובח במיוחד (מתכונים, אוכל)
ס'באשערט. פסטה ברוטב יין אדוםבאנו לשדרגחידה: איך מגישים יין אדום ופסטה בצלחת אחת?אנחנו אוהבים פסטה ואנחנו אוהבים יין אדום. לגיטימי שנחפש דרך לאחד את שניהם, לא? (מתכונים, אוכל)
פסטה ברוטב אבוקדומה אוכלים היום?לאכול סולו: פסטה ברוטב אבוקדו עשיראוכלים לבד? הנה ארוחה שתסגור לכם את הפינה: פסטה ברוטב אבוקדו קרמי ועסיסי שמתקתקים תוך 15 דקות (אוכל)
ספגטי בפסטו שמנת - בלי שמנתמה אוכלים היום?6 דרכים להכין פסטה - ללא רוטב עגבניותאסוציאטיבית, פסטה נקשרת אצלנו מיד לרוטב עגבניות עסיסי, אך מה אם נוציא אותו מהמשוואה? (מתכונים, אוכל)
"מאק אנד צ'יז" בגרסת מבוגרים משודרגתמה אוכלים היום?"מאק אנד צ'יז" בגרסת מבוגרים משודרגתהשפית מורן פינטו עם פרשנות בוגרת יותר למאכל שמככב בראש קטגוריית "ארוחת ילדים אמריקאית" נוטפת גבינה
כיכר אוכל
המומלצים