50 שנה..  8th day  tnhr ssui  www..

פסטות

ספגטי קליל עם ירקות מוקפציםמה אוכלים היום?ספגטי קליל עם מגוון ירקות מוקפציםמתכון למנה יפה וצבעונית של ספגטי ארוכים, שלל ירקות מוקפצים ומגוון טעמים. הספגטי מתאים כארוחה בפני עצמה, כתוספת נלווית למנה העיקרית ואף כסלט קר (מתכונים, אוכל)
קנלוני ממולאים בתרד וגבינותספיישל שבועותקנלוני מוקרם במילוי תרד וגבינותקנלוני הם גלילי פסטה ממולאים, בין המנות המפורסמות באיטליה, שרק נראים מסובכים, אך פשוטים להכנה: מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות, אפויים ברוטב עשיר (מתכונים, אוכל)
ניוקי ברוטב שמנת ופטריותמה אוכלים היום?ניוקי עם פטריות ברוטב שמנת עשיראפשר להכין אותם לבד בקלות, או לקנות מהסופר ואז זמן ההכנה מתקצר בחצי: מתכון לניוקי ופטריות ברוטב חלבי עשיר של שמנת. מנה מפנקת לכל המשפחה (מתכונים, אוכל)
פסטה פרפלה עם קוביות בטטה קלויותמה אוכלים היום?פסטה פפיונים וקוביות בטטה צלויותאפשר לדמיין בטטות צלויות בתנור, פסטת פרפלה עשויה היטב וקוביות גבינה בולגרית בצלחת אחת, או פשוט להיכנס למתכון הזה ויש לכם מנה מושלמת ב-15 דקות (מתכונים, אוכל)
פסטה "פרימוורה" עם ירקות ושמנתמה אוכלים היום?פסטה אביבית עם ירקות ושמנת"פרימוורה" זה אביב באיטלקית, ולכבודו הקדישו אשפי המטבח מארץ המגף מנה ססגונית, טעימה ואביבית: מתכון לפסטה עם ירקות מוקפצים ברוטב שמנת (מתכונים, אוכל)
פסטה מסולסלת ברוטב רוזהמה אוכלים היום?מהיר וטעים: פסטה ורוטב רוזה מהיר"רוזה" זה שם מעט יומרני לרוטב שמורכב בסך הכל מעגבניות ושמנת. הוא כל כך טעים ופשוט שחבל לוותר עליו. הוא מתאים עם כל פסטה, והופך אותה לעסיסית ביותר (מתכונים, אוכל)
פסטה מוקרמת אפויה ברוטב עגבניותמה אוכלים היום?פסטה פנה מוקרמת ברוטב עגבניותמתכון מוצלח כל כך שכדאי לשמור בהישג יד ולשלוף כשרוצים להתפנק עם מנה טובה: מתכון לפסטה מוקרמת אפויה ברוטב עגבניות עדין. מגישים עם לחם קלוי וחמאה (מתכונים, אוכל)
הגרסה האמריקאית לפסטה מוקרמת. מקרוני אנד צ'יזהגרסה האמריקאית לפסטה מוקרמתאנחנו קוראים לה פסטה מוקרמת, בארה"ב מעדיפים לקרוא לזה פשוט "מאק אנד צ'יז", כלומר מקרוני וגבינה. מתכון קל להכנת פסטה מוקרמת מהירה אפויה בתנור (מתכונים, אוכל)
עלי לזניה ברוטב בזיליקום, עגבניות וזיתיםלזניה עם בזיליקום, עגבניות וזיתיםכך תכינו לזניה, בלי להסתבך עם שכבות מדויקות: מתכון להכנת עלי לזניה מוקפצים ברוטב בזיליקום, עגבניות וזיתים. ויש לכם מנה לא סימטרית וטעימה במיוחד (מתכונים, אוכל)
פסטה מעורבת בטוגני קישואיםפסטה צרובה עם קישואים מטוגניםארוחה מהירה לחובבי הטבעונות: מתכון לפסטה צרובה עם קישואים מטוגנים ושום. הפסטה עשויה היטב, והקישואים עם השום מעניקים למנה טעם פיקנטי עדין ועשיר (מתכונים, אוכל)
לזניה עם ירקות קלויים ורוטבלזניה עם ירקות קלויים ורוטב מיוחדמתכון ללזנייה מפוארת על בסיס צמחוני ברוטב קרמי עם טעם מיוחד. הלזניה היא מנת אירוח אולטימטיבית. אין צורך להכין ברגע האחרון, והיא טעימה גם אחרי הקפאה (מתכונים, אוכל)
פסטה אפויה עם ירקות ברוטב בשמלפסטה אפויה עם ירקות ברוטב בשמלמאפה פסטה מרשים ומיוחד, שאולי דורש מעט השקעה, אך התוצאה המוצלחת שווה הכל: מתכון להכנת פסטה אפויה עם ירקות מוקפצים וקלויים ברוטב בשמל עסיסי (מתכונים, אוכל)
פסטה עם ירקות בגרילפסטה אה לה פלנצ'ה וירקות בגרילחולמים להשקיע זמן בבישולי מופת, אך החיים מתעקשים להתערב? הנה מתכון להכנת פסטה עם ירקות קלויים או כמו שהאיטלקים אומרים: פסטה אה לה פלנצ'ה (מתכונים, אוכל)
ניוקי סגלגל ברוטב ערמונים ושמנתניוקי צבעוני ברוטב ערמונים ושמנתמנת ניוקי ססגונית בשלושה צבעים מתפוחי אדמה, תרד וסלק: מתכון להכנת ניוקי צבעוני ברוטב עדין של ערמונים ושמנת. בברזיל, הניוקי נחשב כסגולה לשגשוג (מתכונים, אוכל)
לזניה עם ירקות קלויים ברוטב משובחלזניה עם ירקות קלויים ברוטב משובחהיופי בלזניה הוא שכל מה תשימו בין דפי הפסטה הדקיקים האלה, ישתלב מעולה. מתכון ללזניה עם ירקות קלויים בגריל וגבינות בין השכבות ברוטב קרמי משובח (מתכונים, אוכל)
ניוקי ברוטב עגבניות ועשבי תבליןניוקי ברוטב עגבניות ועשבי תבליןהסוף לשקיות ניוקי קפואות: כך תכינו בקלות ניוקי טעים תוצרת בית, ותוכלו לצרף לו רוטב עגבניות מיוחד עם עשבי תבלין במרקם קרמי ובטעם עדין וחמאתי (מתכונים, אוכל)
פסטה אפויה ברוטב גבינותפסטה אפויה ברוטב גבינות עשירתוכלו לקרוא לזה מאפה או פשטידה, אבל בשורה התחתונה זהו מתכון מנצח וקל הכנה לפסטה אפויה בתנור עם פטריות ובצל ברוטב גבינות עשיר וקרמי (מתכונים, אוכל)
פסטה צבעונית ברוטב שמנת ופטריותפסטה צבעונית ברוטב שמנת ופטריותחגיגה של צבעים בצלחת: מתכון לפסטה צבעונית ברוטב שמנת ופטריות סמיך וחם. מנה ססגונית ועשירה בטעמים, תענוג לעיניים ולחך שלא יישאר ממנה פירור (מתכונים, אוכל)
טליאטלה ברוטב חריף וגבינה צהובהטליאטלה ברוטב חריף וגבינה צהובהאחרי גבינת הפרמזן, החומץ הבלסמי ורוטב הבולונז, צפון איטליה מציג את פסטת הדגל שלו: הטליאטלה השטוחה. מתכון לפסטה ברוטב חריף וגבינה צהובה (מתכונים, אוכל)
פסטה ברוטב פסטו עשירפסטה צרובה ברוטב פסטו עשירהפסטה הזו באה עם רוטב פסטו שתכינו בעצמכם ולא תאמינו עד כמה זה קל. הפסטו מביא חריפות מסוימת ומשאיר טעם טוב בפה. המחמאות? לא יפסיקו לזרום (מתכונים, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים