על האש (צילום: שמואל קמינקר)
על האש (צילום: שמואל קמינקר)
אאא

הקיץ בא, ועם ישראל מנצל את השמש החמימה לפיקניקים בטבע ולצליית בשר תחת כיפת השמיים. לפניכם מתכון לפרגיות במרינדה, שמעניקה להם טעם בלתי נשכח.

חומרי ההכנה:

חבילת פרגיות

1 כוס סילן (דבש תמרים)

1/2 כוס סויה

2 גבעולי כרפס קצוצים דק

5-6 שיני שום כתושות

מלח ופפריקה לפי הטעם

אופן ההכנה:

הניחו את כל המרכיבים בקערה, ובחשו היטב. מאוחר יותר הכניסו את הפרגיות לקערה, והניחו להן לקבל את טעם הרוטב כשעתיים לפחות. למהדרין ניתן להשהות במקרר לילה שלם. צלו על האש לפי טעמכם.

לבריאות!