קציצות טונה מטוגנות, לצד אורז לבן
(צילום אילוסטרציה: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3 קופסאות טונה מסוננת
  • 4 ביצים
  • 1/3 כוס פירורים
  • 1 בצל קצוץ מטוגן
  • 1/2 צרור פטרוזליה קצוצה
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 1/3 כפית כמון
  • פירורים זהובים לציפוי
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

אאא
  • בקערה מערבבים היטב את הטונה עם תפוחי האדמה המרוסקים, תיבול ביצים ופטרוזליה, הבצל וחצי כוס פירורים.
  • משרים יחד ל20 דק׳
  • יוצרים קציצות עגולות ולוחצים אותן בין שני כפות הידיים.
  • מצפים בפירורים זהובים
  • במחבת רחבה מחממים שמן לטיגון
  • ומטגנים את הקציצות 3 דק׳ מכל צד.
  • מעבירים לקערה מרופדת בנייר סופג.
  • ניתן להגיש לצד סלט ואורז לבן.

בתיאבון!