רגע של נחת: הרינג מדג סלמון
(צילום: shutterstock)
אאא

מתכון להרינג מדג סלמון: קחו צעד אחד קדימה את ההרינג המסורתי, ושדרגו אותו לדג סלמון. הטעם הנהדר של הדג המשובח על קרקרים פריכים יהפוך כל טעימה לחגיגה. מורן פינטו ממליצה.

מתכון להרינג מדג סלמון - מה צריך?

200 גר׳ סלמון טרי ואיכותי
2 בצל לבן קצוץ דק
2 בצל ירוק קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
15 צלפים
1 כף שטוחה מלח גס
1 כפית פלפל גרוס
2 כפות לימון כבוש
1/2 כוס שמן קנולה
3 כפות שמן זית
1 לימון סחוט
2 כפות חומץ

אופן ההכנה

חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס"מ, מניחים בקופסאת איחסון לתוכה מכניסים את שאר החומרים ומערבבים היטב יחד ומכסים, שומרים המקרר עד שבת בבוקר. מגישים עם קרקרים.