• זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 באגט צרפתי פרוס
  • 4 בצלים סגולים פרוסים לטבעות
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 מקל וניל- לא חובה
  • 1 גליל גבינת מה-עז 'משק צוריאל'
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה:

אאא

• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מניחים על נייר אפיה בתבנית את פרוסות הבאגט ומזלפים שמן זית, מפזרים מלח.
• אופים עד הזהבה.
• בסיר יבש מניחים את הבצלים הפרוסים מקל הוניל והסוכר.
• מבשלים יחד עד קבלת ריבה סמיכה.

להגשה

• בצלחת מניחים ברוסקטה מעליה כף של ריבה קרה ופרוסת גבינת מה-עז.
• מפזרים מעט פלפל גרוס ומניחים גבעול עלה ירוק.