8th day  rthui nuyh..  VKC AKLH  www.fsymc..

שבתות וחגים

תבשיל קוביות בשר וארטישוק ירושלמילסעודה מפסקתתבשיל מנחם של קוביות בשר וארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי הוא כוכב של ממש במטבח המרוקאי והפך לפופולרי גם בארצנו הקטנטונת
תפוחי אדמה ופטריות אפוייםלסעודה מפסקת: תפוחי אדמה ופטריות אפוייםמה נאכל בארוחה מפסקת? אל תשברו את הראש. הכינו תפו"א עם פטריות בתנור
קרעפלאך ברוטב עגבניותלסעודה המפסקתקרעפלאך ברוטב עגבניות שירעננו לכם את החיךהרי לכם דרך מקורית לאכול קרעפלאך בסעודה המפסקת שלפני יום כיפור: עם רוטב עגבניות
סלט גרגרי חומוס מהיר וטעיםלכבוד שבתככל הנראה, זה הסלט הכי מהיר שהכנו לשבתמתכון לסלט גרגרי חומוס עם שאלוט ופטרוזיליה - וכדי לקצר עוד יותר, אנחנו משתמשים בגרגרי חומוס מקופסת שימורים
ממרח בטטה וגרגרי חומוסממרח מנצח לכריך או סלט מיוחד לשבת וחגמתכון לממרח בטטה וגרגרי חומוס שמפתיע כמה השניים עובדים כל כך טוב ביחד
פרגיות ממולאות בבשר ואפויות ברוטב צ'יליראש השנהפרגיות ממולאות בבשר ואפויות ברוטב צ'יליהשפית מורן פינטו עם מנה מרשימה ולא מסובכת להכנה שאפשר להגיש כמנת פתיחה או כעיקרית, בהתאם לתפריט שלכם
קוגל אטריות מתוק. לוקשן קוגלראש השנהקוגל או קיגל? כך או כך - הנה מתכון מצויןהשפית מורן פינטו עם מתכון ללוקשן קוגל (או קיגל) - פשטידה מתוקה על בסיס אטריות שבעצם כל אחד יכול להכין
עוף חמוץ-מתוק בתנורראש השנהעוף חמוץ-מתוק בתנור, בצליה ארוכהזהו לא עוד מתכון בנאלי נוסף לעוף במרינדה. העוף הזה מקבל טיפול מיוחד ונאפה בתנור 7 שעות
גלידת תפוח בדבשראש השנההקינוח האולטימטיבי לראש השנה: גלידת "תפוח בדבש"השפית מורן פינטו עם מתכון קליל לגלידה ביתית מתוקה בטעם תפוח עם טאצ' של קינמון וזילוף של דבש
קפטיקאס די פראסה - קציצות כרישהראש השנהקפטיקאס די פראסה: קציצות כרישה כמו של אמאבבתים רבים, קציצות הכרישה זוכות בראש השנה למקום של כבוד. מורן פינטו עם מתכון מנצח שתכינו שוב ושוב גם במהלך השנה
חזה בקר במרינדה מתקתקהראש השנהמתכון לחזה בקר מפואר במרינדה מתקתקהאת המנה הזו קל להכין ועם זאת, היא מרשימה וטעימה באופן מיוחד, כזה ששמור בדיוק לימי ר"ה
לתפוחי עץ עטופים בחזה עוף ברוטב פינקטי מתקתקראש השנהצפו: הדרך הכי יצירתית לאכול "תפוח בדבש"השפית מורן פינטו עם פינגר פוד שהוא בעצם פרשנות מקורית מאוד ל"תפוח בדבש" הקלאסי. מדריך וידאו שלב אחר שלב
כיסונים במילוי עוף עם סלקראש השנההגרסה היפהפייה של מורן פינטו ל"סילקא"השפית מורן פינטו עם מנה חגיגית ויפה שמגישים בין הדגים לבשר בשולחן ראש השנה והיא עומדת לגנוב את ההצגה
עוגת דבשראש השנהבלי מניירות: עוגת דבש מלכותית ולחהכל עוגות הדבש שהכנו בחיינו היו: יבשות, תפלות או לא טעימות, עד שנתקלנו במתכון הזה
סלט עדשים שחורות, רימון ותמרים ברוטב דבש עדיןראש השנהסלט אלגנטי מ"הסימנים" עם רוטב דבש עדיןהשפית מורן פינטו עם סלט אלגנטי וטעים שמאגד בתוכו כמעט את כל הסימנים של סדר ראש השנה - והתוצאה נהדרת
גאלט תפוחים וקרם שקדיםמתכוננים לראש השנההשילוב המושלם: גאלט תפוחים וקרם שקדיםגאלט הוא עוגה צרפתית עגולה. במקרה זה בחרתי ללכת דווקא על הצורה המלבנית
פילה מושט ותפוחי אדמהלכבוד שבתפילה מושט ותפו"א של אושרית אברג'ילאין כמו הדגים של שבת, עם החלה והסלטים. זהו הרגע שלו אנו מצפים כל השבוע
תבשיל עוף עם פטריות ואפונהלכבוד שבתתבשיל עוף עסיסי עם פטריות ואפונהלא עוד עוף בנאלי עם עשבי תיבול, שום או בצל מתקתק, קבלו את המתכון לעוף עם פטריות ואפונה
בצלצלי שאלוטלכבוד שבתסלט שאלוט שאתם עומדים להכין בכל שבתהשפית מורן פינטו עם סלט מתוק-חריף של בצלצלי שאלוט, פלפל חריף ופלפלים צבעוניים
אמפנדס במילוי בקרלכבוד שבתאמפנדס פריכים במילוי בקר - עם חריפות עדינהאת האמפנדס הללו ניתן להקפיא עד שלושה חודשים והם מעולים כגיוון לשולחן השבת
כיכר אוכל
המומלצים