סוכות  מוטי..  מידד טסה  אובמה

מתכון לסלקא

מתכון לסלקא. כך תכינו "קרא", "רוביא", "כרתי", "סלקא" ו"תמרי": מורן פינטו מגישה את סימני ראש השנה עם טוויסט מפתיע, והופכת אותם למעדנים שראויים לעלות על שולחן מלכים

|
כ"ג באלול תשעב   20:55  10.09.12 
 (צילום ועריכה: ישי כהן)
צפו במדור וידאו
אאא

מתכון לסלקא: "קרא", "רוביא", "כרתי", "סלקא", "תמרי": מורן פינטו מגישה את סימני ראש השנה עם טוויסט מפתיע, והופכת אותם למעדנים שראויים לעלות על שולחן מלכים.

החומרים להכנת סלקא:

10 עלי סלק טרי

1 בצל קצוץ דק

3 כפות שמן

מלח

פלפל גרוס

1 כף כמון

1 לימון סחוט

אופן הכנת סלקא

מחממים במחבת שמן ומטגנים בצל עד שיזהיב. מוסיפים את עלי הסלק חתוכים (ללא החלק הלבן) ומטגנים יחד.

לאחר-מכן, מוסיפים תיבול ומבשלים 5 דקות תוך כדי ערבוב.

סוחטים מעל את הלימון, ומגישים.

(צילום ועריכה: ישי כהן. המוזיקה באדיבות www.pacdv.com/sounds/)

 הוסף תגובה+
הוסף תגובה+
שימ/י לב! תגובתך תאושר אוטומטית ולא תעבור סינון של העורך. אנא קרא/י את התגובה שוב לפני השליחה! במידה ותגובה זו תימחק בגלל ביטויים לא הולמים והכפשות, תחסמ/י אוטומטית ע"י המערכת ולא תוכל/י יותר להגיב במנגנון זה.
12
11
האם מגישים חם או קר?
15/09/2017
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
 | 15/09/2017
▾ דווח על תגובה זו  0 
10
לא ממולץ לראש השנה
מיכל
22/09/2016
אוכלים דברים מתוקים בראש השנה לא ממולץ מאחר ויש שם פלפל שחור שזה חריף ולימון שזה חמוץ אני מטגנת את העלי הסלק רק עם ביצה וזה בהחלט מתאים לראש השנה שנה טובה לכל בית ישראל
מיכל | 22/09/2016
▾ דווח על תגובה זו  0 
9
לא נראה טעים ואפילו לא מושקה
ה
04/11/2012
ה
ה | 04/11/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
8
"מידי" ו"שלי" על כל דבר... ל"ת
רצינית
28/10/2012
רצינית | 28/10/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
7
אפשר להכין ולהקפיא?  ל"ת
עדי
13/09/2012
עדי | 13/09/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
6
תודה שנה טובה לך ולמשפחתך ל"ת
מירי
11/09/2012
מירי, פ"ת | 11/09/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
5
לא ידעתי שלסימנים יש אפשרות להיות
כרובית
11/09/2012
טעימים
כרובית | 11/09/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
4
המרוקים גם מסימנים עושים ארוחה
איצקוביץ
11/09/2012
תפסיקו לנצל כל חג לצורך חפלות וחגיגות.

כולה סימנים למה צריך להשקיע מספיק לאכול סלק אדום לא מבושל.
איצקוביץ | 11/09/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
 
חחחחחחחחחחחחח ל"ת
תפסו לי את השם
11/09/2012
תפסו לי את השם | 11/09/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
3
כל עדה והטעם שלה בסימנים
מירית
10/09/2012
אבל תמיד שווה לנסות טעמים אחרים.
מירית | 10/09/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
2
אין לתבל עם לימון בר"ה, לא אוכלים ח ל"ת
יוסף
10/09/2012
יוסף | 10/09/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
1
מעורר השראה
שימרית
10/09/2012
מקסים!נתת לי השראה ובהחלט הולכת לנסות את זה. מה עם שאר הסימנים??
שימרית, ירושלים | 10/09/2012
▾ דווח על תגובה זו  0 
רוצה שהתגובות שלך יעלו אוטומטית? הירשם כעת ל"כיכר השבת"
כיכר אוכל
המומלצים