• זמן הכנהשעה ו-10 דקות
  • רמת קושיבינוני
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • לבצק:
  • 1 1/2 כוסות קמח תופח
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 קופסא של גבינת עיזים למריחה 'משק צוריאל'
  • מלח
  • פלפל
  • 1 קופסא של גבינת פטה עיזים
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

אאא

לבצק:

• בקערה מערבבים שמן זית וביצה יחד
• ומוסיפים את הגבינה הרכה ומערבבים היטב.
• מוסיפים את הקמח בהדרגה עד קבלת בצק אחיד.
• מניחים במקרר מכוסה ל10 דק׳. 

למילוי:
• פותחים את הבצק על תבנית אפיה בעזרת שמן זית.
• מניחים את התאנים פתוחות לפרחים
• ומעל מפזרים בשפע מגבינת פטה עיזים.
• מעבירים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 30 דק.

(אפשר להשתמש בפרי אחר במקום תאנים, לפי הטעם)