מה אוכלים היום?

מתכון למאפינס כרובית וחביתה - ארוחה מהירה בתנור

טיפ מהשפית מורן פינטו: עכשיו יש כרובית נקייה מחרקים על המדפים. אל תפספסו! - זמנה קצר. והנה ארוחה שלמה ללא טיגון, קלילה וטעימה: מתכון למאפינס כרובית וחביתה שעשויים בשיטת לערבב-ולתנור, בלי ללכלך יותר מידי כלים והתעסקות מיותרת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מאפינס חביתה וכרובית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כרוביות
  • 6 ביצים
  • 8 כפות קמח תופח
  • 1/2 גביע יוגורט
  • 10 כפות גבינת קשקבל מגוררת
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

אופן הכנת מאפינס חביתה וכרובית:

רגע לפני: ארוחה שלמה ללא טיגון, קלילה וטעימה: מתכון למאפינס כרובית וחביתה שעשויים בשיטת לערבב-ולתנור, בלי ללכלך יותר מידי כלים והתעסקות מיותרת.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים, ומבשלים בסיר מלא מים עד לריכוך קל. מוציאים, מסננים ומרסקים קלות את הפרחים.

• קוצצים את הבצל הירוק דק.

• טורפים את הביצים בקערה גדולה ומוסיפים את פרחי הכרובית המרוסקים, הקמח, היוגורט וגבינת הקשקבל. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.

• משמנים את תבנית המאפינס או תבניות קטנות עמוקות, שוות בגודלן, וממלאים בזהירות את השקעים כמעט עד הסוף.

• מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או יותר, עד שהמאפינס מקבלים גוון זהוב-שחום בשוליים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר