מיוחד לחנוכה

הסוף לתפוחי האדמה? מתכון ללביבות ברוקולי

אנחנו שמחים לבשר על מהפך בגזרת הקולינריה המסורתית ולהגיש מתכון מנצח ללביבות ברוקולי וגבינת צ'דר רכות וטעימות שיתחסלו רגע אחרי שהוגשו, באחריות (מתכונים, אוכל)

לצאת מהקופסה. לביבות ברוקולי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 500 גרם ברוקולי
  • 1 תפוח אדמה בקליפה אדומה
  • 1 בצל
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1/4 כפית פפריקה אדומה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית מלח
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנת לביבות ברוקולי:

רגע לפני: אנחנו שמחים לבשר על מהפך בגזרת הקולינריה המסורתית ולהגיש מתכון מנצח ללביבות ברוקולי וגבינת צ'דר רכות וטעימות שיתחסלו רגע אחרי שהוגשו, באחריות.

• חולטים בסיר מלא מים את פרחי הברוקולי עד לריכוך. מוציאים מהסיר, מסננים מנוזלים וקוצצים לקוביות.

• מקלפים ומגררים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות את הבצל.

• מערבבים בקערה גדולה את הברוקולי, הבצל, תפוח האדמה, הביצים, פירורי הלחם, הקמח, הגבינה ושמן הקנולה. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

• מחממים שמן לטיגון עמוק, יוצרים לביבות בגודל שווה בידיים רטובות ומורידים אותן בזהירות לשמן החם. מטגנים היטב משני הצדדים עד להזהבה יפה.

אופן ההגשה: כיף לנשנש עם רוטב יוגורט ושמיר קצוץ.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר