איך אומרים מוקרם באנגלית? מתכון למקרוני אנד צ'יז

אנחנו קוראים לה פסטה מוקרמת, בארה"ב מעדיפים לקרוא לזה פשוט "מאק אנד צ'יז", כלומר מקרוני וגבינה. מתכון קל להכנת פסטה מוקרמת מהירה אפויה בתנור (מתכונים, אוכל)

הגרסה האמריקאית לפסטה מוקרמת. מקרוני אנד צ'יז (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 500 גרם פסטה קצרה
  • 100 גרם חמאה
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1/4 1 כוסות גבינה צהובה מגוררת
  • 2 כפות קמח
  • 2 בצלים
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פסטה מוקרמת:

רגע לפני: אנחנו קוראים לה פסטה מוקרמת, בארה"ב מעדיפים לקרוא לזה פשוט "מאק אנד צ'יז", כלומר מקרוני וגבינה. מתכון קל להכנת פסטה מוקרמת מהירה אפויה בתנור.

• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה, מסננים מנוזלים ומניחים בצד.

• קוצצים את הבצל, ממיסים במחבת 25 גרם חמאה ומטגנים בה את הבצל עד להזהבה.

• בסיר נפרד ממיסים את החמאה הנותרת, מוסיפים את הקמח תוך ערבוב מתמיד במשך כחצי דקה.

• מוסיפים לסיר את החלב והשמנת המתוקה, לא מפסיקים לערבב עד שהרוטב מתחיל להיות סמיך.

• מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט, מערבבים ומסירים מהאש. מוסיפים לתוך הרוטב כוס גבינה צהובה מגוררת.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מערבבים בקערה גדולה את הפסטה עם הבצל והרוטב ויוצקים הכל לתבנית פיירקס משומנת. מעל מפזרים את הגבינה הצהובה הנותרת.

• מכניסים לאפייה במשך 20 דקות או עד שהפסטה מזהיבה היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר