כיף לנשנש: מתכון לחטיף חומוס פיקנטי תוצרת בית

חטיף תוצרת בית שכיף לנשנש, בלי להתנצל: מתכון להכנת חטיף חומוס מתובל בפיקנטיות. אפשר לשבת ולחסל תבנית שלמה לבד, ואם יש בירה בסביבה, החגיגה מושלמת (מתכונים, אוכל)

כיף לנשנש. חטיף חומוס פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 קופסת שימורי חומוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה / מעושנת
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנת חטיף חומוס:

רגע לפני: מתכון להכנת חטיף חומוס מתובל בפיקנטיות. אפשר לשבת ולחסל תבנית שלמה לבד, ואם יש בירה בסביבה, החגיגה מושלמת.

• מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.

• מסננים את המים מקופסת השימורים ושוטפים היטב את החומוס.

• מערבבים בקערה את גרגרי החומוס עם התיבול עד שהגרגרים מצופים היטב בתיבול.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים עליה את הגרגרים בשכבה אחת.

• אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה, עד שהגרגרים הופכים לשחומים ופריכים. מידי פעם מערבבים את הגרגרים.

• מצננים לפני האכילה. ניתן לאחסן במקרר בכלי אטום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר