כיף לנשנש. חטיף חומוס פיקנטי
כיף לנשנש. חטיף חומוס פיקנטי (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה5 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 קופסת שימורי חומוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה / מעושנת
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כפית מלח

אופן הכנת חטיף חומוס:

אאא

רגע לפני: מתכון להכנת חטיף חומוס מתובל בפיקנטיות. אפשר לשבת ולחסל תבנית שלמה לבד, ואם יש בירה בסביבה, החגיגה מושלמת.

• מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.

• מסננים את המים מקופסת השימורים ושוטפים היטב את החומוס.

• מערבבים בקערה את גרגרי החומוס עם התיבול עד שהגרגרים מצופים היטב בתיבול.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים עליה את הגרגרים בשכבה אחת.

• אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה, עד שהגרגרים הופכים לשחומים ופריכים. מידי פעם מערבבים את הגרגרים. 

• מצננים לפני האכילה. ניתן לאחסן במקרר בכלי אטום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!