ממכרות. עוגיות סהרוני שקדים פריכות
ממכרות. עוגיות סהרוני שקדים פריכות (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/2 1 כוסות + 1 כף קמח
  • 1/2 כוס שקדים טחונים דק
  • 150 גרם חמאה רכה
  • לציפוי: סוכר וניל

אופן הכנת סהרוני שקדים:

אאא

רגע לפני: מתכון להכנת עוגיות שקדים בצורת חצי סהר. המרקם הפריך והקראנצ'י של הסהרונים הופך אותם לממכרים במיוחד ולמאפה האולטימטיבי ליד הקפה. טיפ: הכפילו כמויות.

מתכון ל-36 עוגיות.

• מעבדים בקערת מיקסר את כל המרכיבים, מלבד סוכר הווניל, במשך 2 דקות, עד לקבלת תערובת אוורירית. משהים את התערובת למשך שעתיים בטמפרטורת החדר.

• מחממים את התנור לחום של 165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

• בעזרת כף יוצרים על התבנית  צורות של חצי סהר מהתערובת ומכניסים לאפייה למשך 25-30 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות קלות, אך עדיין בהירות מאוד.

• מוציאים מהתנור ומצננים למשך 10 דקות. מגלגלים את העוגיות בסוכר וניל ומאחסנים בכלי אטום עד להגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!