מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף בציפוי קראסט אגוזים ועשבי תיבול

חזה עוף הוא שם נרדף לשניצל? לאו דווקא. מתכון להכנת חזה עוף בציפוי קראסט אגוזים ועשבי תיבול. נשמע מסובך, אך מדובר בשלוש פעולות פשוטות מאוד: לערבב, לצפות ולשלוח לתנור (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לא רק שניצל. חזה עוף בקראסט אגוזים ועשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 נתחי חזה עוף נקיים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות חרדל דיז'ון
  • מלח ופלפל שחור
  • לציפוי הקראסט:
  • 1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 3 שיני שום
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת חזה עוף בקראסט:

רגע לפני: חזה עוף הוא שם נרדף לשניצל? לאו דווקא. מתכון להכנת חזה עוף בציפוי קראסט אגוזים ועשבי תיבול. נשמע מסובך, אך מדובר בשלוש פעולות פשוטות מאוד: לערבב, לצפות ולשלוח לתנור.

• קוצצים את שיני השום והפטרוזיליה לקערה יחד עם פירורי הלחם, האגוזים ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים את תערובת הציפוי לצלחת שטוחה.

• מחממים את התנור לחום של 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

• מערבבים בקערה את הביצים והחרדל, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וטובלים בנוזל את חזות העוף, משני הצדדים.

• לאחר מכן, מצפים את חזות העוף בשכבה נדיבה מתערובת הקראסט עם האגוזים והפטרוזיליה, ומסדרים אותם בתבנית.

• מכניסים לאפייה למשך עד 15 דקות. מוצאים כשציפוי הקרסאט מזהיב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר