תפוחי אדמה אקורדיון אפויים בתנור
תפוחי אדמה אקורדיון אפויים בתנור (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה5 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 10 תפוחי אדמה קטנים
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת תפוחי אדמה בתנור:

אאא

רגע לפני: מתכון לתפוחי אדמה "אקורדיון" אפויים בתנור טעימים ומוצלחים הרבה יותר מצ'יפס, וחוסכים הרבה עבודה. 5 דקות עבודה, 40 דקות בתנור ויש לכם מעדן מופלא כתוספת.

• מחממים את התנור ל-230 מעלות.

• שוטפים היטב את תפוחי האדמה.

• חותכים כל תפוח אדמה לפרוסות דקות, כמעט עד הסוף (ראו תמונה).

• מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומסדרים עליה את תפוחי האדמה הפרוסים.

• מזלפים שמן על כל תפוח אדמה, מתבלים במלח ופלפל שחור.

• אופים במשך 40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!