מה אוכלים היום?

מתכון לקציץ בשר אפוי: יותר בריא, פחות עבודה

למה לטגן אם אפשר לאפות? מתכון לקציץ בשר אפוי בתנור - מגה קציצה שפורסים אחרי האפייה וחוסכים המון דקות טיגון מייגעות. מגישים עם פירה וירקות מאודים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
יותר בריא, פחות עבודה: מגה קציצה בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 750 גרם עוף טחון
  • 2 גזרים גדולים
  • 2 בצלים בינוניים
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 שן שום
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת קציץ בשר אפוי:

רגע לפני: למה לטגן אם אפשר לאפות? מתכון לקציץ בשר אפוי בתנור - מגה קציצה שפורסים אחרי האפייה וחוסכים המון דקות טיגון מייגעות.

• מתכון לשני קציצי בשר בשתי תבניות אלומיניום מאורכות.

• מגרדים את הגזרים בצד הגס של הפומפייה לקערה.

• קוצצים את הבצל ומוסיפים לקערה.

• מחממים את התנור ל-200 מעלות.

• מוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.

• מחלקים את העיסה לשתי תבניות אלומיניום מאורכות, מהדקים היטב ומכסים בנייר כסף.

• אופים במשך 40 דקות, מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור למשך 15 דקות נוספות, עד להשחמה.

• פורסים ומזלפים מעל קצת קטשופ. ומגישים לצד פירה ו/או ירקות מאודים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר