תוספת מיוחדת: מתכון לבצלים מקורמלים בסילאן

מנה יפהפייה שתעשה הרבה רושם בשולחן ותוסיף טעם מיוחד לכל העסק, בלי להתאמץ: מתכון לבצלים מקורמלים ברוטב סילאן מתקתק שהולכים נהדר עם מנות בשריות וגם חלביות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תוספת מיוחדת. בצלים מקורמלים בסילאן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 בצלים סגולים קטנים
  • 6 בצלים לבנים קטנים
  • 3 שיני שום
  • 4 כפות סילאן
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1 כפית סוכר
  • 3-2 ענפי רוזמרין
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 כפות שמן זית

אופן הכנת בצלים מקורמלים בסילאן:

רגע לפני: מנה יפהפייה שתעשה הרבה רושם בשולחן ותוסיף טעם מיוחד לכל העסק, בלי להתאמץ: מתכון לבצלים מקורמלים ברוטב סילאן מתקתק שהולכים נהדר עם מנות בשריות וגם חלביות.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• חוצים לרוחב את הבצלים הסגולים והלבנים.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים עליה את הבצלים, כשהצד החתוך כלפי מעלה.

• כותשים את השום ומערבבים בכלי יחד עם הסילאן, החומץ, רוטב הסויה ושמן הזית.

• יוצקים את הרוטב על הבצלים ומפזרים מעל רוזמרין קצוץ, סוכר, מלח ופלפל שחור.

• מכניסים לאפייה למשך 35 דקות, עד שהבצלים מזהיבים ומשחימים מעט בקצוות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר