קדירת עוף עם פטריות ברוטב יין לבן
קדירת עוף עם פטריות ברוטב יין לבן (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3 כרעי עוף, מחולקות
  • 5 פטריות פורטבלו
  • סלסילת פטריות שמפיניון
  • 15 שיני שום קלופות
  • 1 כוס יין לבן
  • 1 כף מרגרינה
  • 4 כפות שמן שמן זית
  • 2 כפות סוכר חום
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת עוף ופטריות:

אאא

רגע לפני: מנה מקסימה לשבת: מתכון קדירת עוף עם פטריות ברוטב יין לבן - 10 דקות התעסקות עם הפטריות זה כל מה שהתבשיל הנהדר הזה דורש ויש לכם מנה מנצחת.

• פורסים את כל הפטריות לפרוסות.

• מחממים בסיר רחב את השמן והמרגרינה.

• מניחים בסיר את חלקי העוף על הצד של העור, ומטגנים עד להזהבה. הופכים ומטגנים מהצד השני במשך 6 דקות. מוציאים את העופות לצלחת.

• מוסיפים לסיר את פרוסות הפטריות ושיני השום בשלמותן.

• מטגנים יחד עד שהפטריות מזהיבות. מידי פעם מערבבים.

• מוסיפים את הסוכר לסיר ומבשלים עד להמסה מוחלטת. מוסיפים את היין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

• מחזירים את העופות לסיר, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 30 דקות.

• מגישים עם אורז לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!