לכבוד שבת

מתכון לשבת: רוסטביף סינטה בחרדל ורוזמרין

הכי קל, הכי מרשים: הסוד מאחורי רוסטביף עשוי היטב זה נתח בשר איכותי, והכי טוב זה סינטה. מתכון לרוסטביף סינטה בחרדל ורוזמרין עסיסי וטעים לשולחן השבת (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
רוסטביף סינטה בחרדל ורוזמרין (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • נתח סינטה לרוסטביף (משקל 2-5 ק"ג)
  • 4 כפות חרדל גרגירים
  • 6-8 שיני שום
  • 2-3 כפות רכז רימונים
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 3 כפות שמן קנולה
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת רוסטביף סינטה בחרדל ורוזמרין:

רגע לפני: הכי קל, הכי מרשים: הסוד מאחורי רוסטביף עשוי היטב זה נתח בשר איכותי, והכי טוב זה סינטה. מתכון לרוסטביף סינטה בחרדל ורוזמרין עסיסי וטעים לשולחן השבת.

• שעתיים לפני הצלייה, מורחים את נתח הבשר בשמן, רכז רימונים וחרדל, מתבלים במלח ומעסים היטב.

• יוצרים חריצים בסכין חדה בבשר ודוחפים לתוכם את שיני השום בשלמותן.

• מניחים את הבשר בתבנית חסינת אש, מתבלים בפלפל שחור ומפזרים מעל את עלי הרוזמרין. משהים את הבשר במשך שעתיים בטמפרטורת החדר.

• מחממים את התנור ל-250 מעלות (החום הגבוה ביותר).

• צולים את נתח הבשר במשך 25 דקות. מכבים את התנור ומשאירים בפנים את הנתח למשך 20 דקות נוספות.

• מעבירים לקרש חיתוך, פורסים לפרוסות ומגישים חם, עם תפוחי אדמה אפויים בתנור.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר