מתכונים לפסח

מתכון למיונז ביתי כשר לפסח: לגזור ולשמור

אם אין בחנות מיונז שמתאים להידורים שלכם בפסח, זה לא אומר שאתם לא יכולים להכין אחד כזה בעצמכם: מתכון למיונז ביתי כשר לפסח בקלות • לגזור ולשמור (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מיונז ביתי כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 ביצים גדולות
  • 300 מ״ל שמן אגוזים או זית
  • 2 כפות מיץ מלימון
  • 2 כפיות מלח

אופן הכנת מיונז ביתי:

רגע לפני: אם אין בחנות מיונז שמתאים להידורים שלכם בפסח, זה לא אומר שאתם לא יכולים להכין אחד כזה בעצמכם: מתכון למיונז ביתי כשר לפסח בקלות. מתכון לגזור ולשמור.

• מניחים במעבד מזון או בקערה עם מוט בלנדר את הביצים, הלימון והמלח ומפעילים באיטיות הכי נמוכה.

• מוסיפים בהדרגה את השמן לבלנדר, ותוך כדי מגבירים מעט את הקצב, עד לקבלת קרם מיונז יציב.

• מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר