לכבוד שבת

מתכון לשבת: תבשיל עוף עם כרוב ופלפלים מאודים

תבשיל מלא ניחוחות לשולחן השבת: מתכון לעוף על מצע כרוב ופלפלים מאודים קל הכנה שיקצור מחמאות מכולם. כל העבודה מסתכמת בפריסת ירקות וסידורם בסיר. קשה זה לא (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
תבשיל עוף וירקות מאודים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 כרעי עוף מחולקים לשוקיים ומשולשים
  • 1 ראש כרוב לבן
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 בצלים גדולים
  • 5 גרגירי פלפל אנגלי
  • 3 עלי דפנה
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 כף פפריקה מעושנת
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 כפות שמן

אופן הכנת עוף וירקות מאודים:

רגע לפני: תבשיל מלא ניחוחות לשולחן השבת: מתכון לעוף על מצע כרוב ופלפלים מאודים קל הכנה שיקצור מחמאות מכולם. כל העבודה מסתכמת בפריסת ירקות וסידורם בסיר. קשה זה לא.

• פורסים לרצועות את הבצלים והפלפלים.

• קוצצים גס את הכרוב.

• בסיר גבוה ורחב מחממים את השמן, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

• מוסיפים את הכרוב, מכסים ומבשלים עד שהכול מאודה לגמרי.

• מוסיפים את רצועות הפלפלים, עלי הדפנה והפלפל האנגלי ויוצקים מעל שליש כוס מים.

• מיישרים את הירקות בתחתית הסיר, ומעליהם מסדרים את חלקי העוף.

• מתבלים בפפריקה, סוכר, מלח ופלפל שחור.

• מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ-50 דקות על אש נמוכה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר