מה אוכלים היום?

המרענן הרשמי: מתכון לפסטה ברוטב פסטו

מנה מרעננת ומתבקשת כל כך שיוצרת שידוך מושלם בין שני מאכלי הדגל האיטלקיים: מתכון לפסטה ברוטב פסטו שאפשר להגיש חם או קר, כמנה עיקרית קלילה או כתוספת טעימה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
המרענן הרשמי: פסטה ברוטב פסטו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 450 פסטה ספגטי
  • 3 שיני שום
  • 3 כוסות עלי בזיליקום טרי
  • 1/2 כוס צנוברים
  • 55 גרם גבינת פרמזן
  • 2/3 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן הכנת פסטה ברוטב פסטו:

רגע לפני: מנה מרעננת ומתבקשת כל כך שיוצרת שידוך מושלם בין שני מאכלי הדגל האיטלקיים: מתכון לפסטה ברוטב פסטו שאפשר להגיש חם או קר, כמנה עיקרית קלילה או כתוספת טעימה.

• הכנת רוטב הפסטו: במעבד מזון, טוחנים יחד את עלי הבזיליקום עם הצנוברים, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל, עד לקבלת תערובת גסה. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית, עד לקבלת מרקם חלק.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

בתום הבישול, מסננים את הפסטה ושומרים בצד כוס ממי הבישול.

מאחדים בכלי את הפסטה והפסטו, ומערבבים היטב. אם התערובת סמיכה מידי, מוסיפים מעט ממי הבישול.

הגשה: מגישים חם או קר. בוחרים בצלחת בהירה, עדיף לבנה, שתדגיש את הצבע הירוק המרענן של המנה, ועליה מניחים את הפסטה, במרכז. מפזרים סביב חצאי עגבניות שרי ומעט מרוטב הפסטו.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר