כבד עוף מטוגן בבצל ולימון. קלאסיקה
כבד עוף מטוגן בבצל ולימון. קלאסיקה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 400 גרם כבד צלוי
  • 3 בצל סגול
  • 2 בצל לבן
  • 6 ענפי בצל ירוק
  • 1 כרישה
  • מיץ מלימון סחוט טרי
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת כבד עוף מטוגן:

אאא

רגע לפני: מנה שהיא חגיגה לחובבי הכבד: מתכון לכבד עוף מטוגן בבצל ולימון. קלאסיקה משובחת והרמוניה נהדרת של טעמים. 

• מקלפים ופורסים את כל הבצלים (הלבן, הסגול והירוק) והכרישה לפרוסות דקות.

• מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את כל הבצלים תוך כדי ערבוב מתמיד, עד להזהבה.

• מוסיפים את הכבדים ומתבלים בדבש, מיץ הלימון, מלח ופלפל שחור. מערבבים.

• מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. מסירים מהאש.

• מגישים עם מחית תפוחי אדמה כפתיחה למנה לעיקרית.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!