מה אוכלים היום?

מתכון לגספאצ'ו: המנה שאתם חייבים לדעת להכין

כל מה שאתם צריכים כדי לעבור את הקיץ בשלום זה לדעת להכין את המנה המופלאה הזו: מתכון לגספאצ'ו - שזה בין מרק קר למשקה פרוזן, טעים ומרענן במיוחד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
גספאצ'ו - המנה הרשמית של הקיץ (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 מ"ל מיץ עגבניות
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • 1 גמבה
  • 2 מלפפונים קטנים
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות (טריות או משימורים)
  • 1/8 כוס שמן זית
  • 1/2 כף סוכר
  • מלח

אופן הכנת גספאצ'ו:

רגע לפני: כל מה שאתם צריכים כדי לעבור את הקיץ בשלום זה לדעת להכין את המנה המופלאה הזו: מתכון לגספאצ'ו - שזה בין מרק קר למשקה פרוזן, טעים ומרענן במיוחד.

• מקלפים וקוצצים את המלפפונים, הגמבה, הבצל והשום.

• מעבדים בבלנדר את העגבניות המרוסקות,יחד עם המלפפונים, הגמבה, הבצל והשום הקצוצים, עד לקבלת מרקם טחון היטב.

• בקערה גדולה מאחדים את הירקות הטחונים יחד עם מיץ העגבניות ושמן הזית, ומתבלים בסוכר ומלח - לפי הטעם.

• מכניסים למקרר, שהגספאצ'ו יצטנן היטב.

הגשה: יוצקים את הגספאצ'ו לקעריות זכוכית אישיות, קוצצים ירקות ומלפפונים ומפזרים מעל. לשדרוג המנה, מטפטפים מעל שמנת חמוצה ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר