מה אוכלים היום?

מתכון לרוטב פסטה נהדר וטריק לבישול הפסטה בחצי זמן

נמצאה הדרך הכי קצרה לבשל את הפסטה! צפו בטריק הסופר-קל להכנת פסטה, כל פסטה, בחצי מהזמן. וגם: מתכון לרוטב פסטה נהדר ועשוי היטב שאסור לפספס (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כי למה לעבוד קשה? הפסטה הכי מהירה בעולם (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 גרם פסטה ספגטי
  • 1/2 1 ק"ג עגבניות
  • 2 בצל
  • 3-4 שיני שום
  • 1/2 כוס בזיליקום קצוץ
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 1 כפיות שטוחות מלח
  • 3-4 גבעולי פטרוזיליה
  • 1/2 1 כפות שטוחות סוכר
  • פרמזן לקישוט

אופן ההכנה:

רגע לפני: הכנת הפסטה לוקחת בקושי 5 דקות. לעומת הכנת הרוטב שלוקחת שעתיים (של בישול! וגג 10 דקות עבודה). אבל אם באמת אין לכם זמן, תמיד תוכלו להיעזר ברסק עגבניות.

הכנת הרוטב:
• מקלפים וקוצצים את העגבניות, הבצל והשום.

• מחממים את שמן הזית על אש בינונית במחבת ברזל כבדה או סיר גדול ורחב.

• מוספים את הבצל, השום, הבזיליקום והמלח ומערבבים.

• אחרי 5 דקות, כשהבצל התרכך, מוסיפים את העגבניות, גבעולי הפטרוזיליה (בשלמותם) והסוכר ומביאים לרתיחה.

• מנמיכים ללהבה קטנה ככל האפשר, ומבשלים ללא מכסה במשך שעתיים או עד שהרוטב מתעבה. מידי פעם מערבבים. בתום הבישול, מוציאים את הפטרוזיליה ושומרים בצד.

הכנת הפסטה:
• שוברים את הספגטי לשניים, והעבירו לסיר יבש, רחב ונמוך.

• מכסים את הפסטה במים קרים, ומבשלים על אש בינונית, עד שהפסטה מתרככת.

• מסירים מהאש, מסננים, מעבירים לקערה ומערבבים עם הרוטב.

הגשה: למנה מושלמת, מניחים מספר כפות מהפסטה בצלחת אישית, מגרדים מעל גבינת פרמזן, מוסיפים פרוסות בגט או ג'בטה פרוסה דק קלויות, מרוחות בממרח פסטו או טפנד זיתים וכוס יין לבן צונן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר