ס'מורס - סנדוויץ' ביסקוויטים נוטף שוקולד ומרשמלו נמס
ס'מורס - סנדוויץ' ביסקוויטים נוטף שוקולד ומרשמלו נמס (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • ביסקוויטים פתי בר
  • שוקולד מריר
  • מרשמלו

אופן הכנת ס'מורס:

אאא

רגע לפני: קבלו את הממתק שהאמריקאים אוהבים להכין בעיקר בקומזיצים, או כשבא להם משהו מתוק, כאן ועכשיו: מתכון לס'מורס - סנדוויץ' ביסקוויטים נוטף שוקולד ומרשמלו נמס. 

• מחממים את התנור ל-180 מעלות.

• בתבנית אפייה עם שוליים גבוהים, מסדרים שכבת ביסקוויטים.

• על כל ביסקוויט מניחים 2-3 קוביות שוקולד.

• מעל הכל מניחים מרשמלו, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש. משגיחים ומוציאים כשהמרשמלו משחים מלמעלה, זהירות: זה קורה מהר.

• סוגרים מלמעלה בשכבת ביסקוויטים, מוחצים קלות ומגישים מיד חם.

צפו בסרטון עם שלבי ההכנה שהכינו PureWow:

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!