מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה מוקרמת וקישואים קלויים עם שקדים ובזיליקום

זה קל, זה מהיר וזה בדיוק מה שאתם צריכים ביום קיץ חם או כשהאורחים כבר בדלת: מתכון לפסטה מוקרמת וקישואים קלויים עם שקדים ובזיליקום. שילוב טעמים מנצח (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פסטה מוקרמת וקישואים קלויים עם שקדים ובזיליקום. פשוט עובד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 170 גרם פסטה ספגטי (עדיף מקמח מלא)
  • 2 קישואים בינוניים
  • 1/2 1 כפות שמן זית
  • 3/4 כפית מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 2 כפות שקדים פרוסים
  • 1/3 כוס שמנת "כבדה" (לפחות 32%)
  • גבעול בזיליקום עם העלים
  • 3 כפות גבינת עזים
  • 1/2 כפית גרידת לימון דקה

אופן הכנת פסטה מוקרמת וקישואים קלויים:

רגע לפני: זה קל, זה מהיר וזה בדיוק מה שאתם צריכים ביום קיץ חם או כשהאורחים כבר בדלת: מתכון לפסטה מוקרמת וקישואים קלויים עם שקדים ובזיליקום. שילוב טעמים מנצח.

• מחממים את התנור ל-250 מעלות.

• פורסים לחצאי עיגולים את הקישואים, ומערבבים בכלי עם השמן, המלח והפלפל השחור.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה, משטחים עליה את הקישואים בשכבה אחת, ומכניסים לאפייה למשך 20-30 דקות, עד שהקישואים מזהיבים. מידי פעם מערבבים.

• במקביל, קולים את השקדים במחבת יבשה על אש בינונית, עד להזהבה במשך 3-4 דקות. מעבירים לכלי קטן.

• הכנת הרוטב: בסיר קטן על אש בינונית, מבשלים את השמנת והבזיליקום במשך כ-7 דקות. מוסיפים את גבינת העזים, וטורפים היטב עד לקבלת רוטב אחיד. מסירים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון קמצוץ מלח, מערבבים ומכסים כדי לשמור על החום.

• מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, ומסננים מנוזלים.

• לפני ההגשה מאחדים את הפסטה עם רוטב השמנת, ומגישים בצלחות אישיות עם הקישואים הקלויים והשקדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר