מסעדה טבעונית לא לטבעונים בלבד

כשאנחנו חושבים על מסעדה טבעונית אנחנו באופן אוטומטי חושבים על חסה קצוצה על גבי מצע חסה ברוטב (חסה), אבל למען האמת, זה הרבה יותר, וזה חוויה שבאמת כדאי לנסות (בלוגל)

(פיקסביי)

לפני שנצלול לנושא המרכזי של המאמר אני רוצה לפתוח בחשיפה: אני הייתי מהילדים האלו שאף פעם לא אכלו ירקות. כאשר היינו אוכלים בחוץ הייתי מזמין המבורגר עסיסי,

ורק לאחרונה התגברתי על הפחד ממראה גבעולי ברוקולי ואני עדיין לא סומך על הגזר הגמדי. אני מגיע מבית ארגנטינאי משני הצדדים ואני לא זוכר ארוחה שלא נכח בה לפחות

עדר. עד לפני כמה שנים כלל לא ידעתי שניתן לאכול ארוחה שאין בה בשר. השתנתי, אפוא, לפני כמה שנים ספורות וכך גם החיים שלי. מסעדה טבעונית שהייתה עד אז מחוץ

לתחום הפכה לבית שני עבורי וברצוני לשתף אתכם בחוויות שלי ממסעדות טבעוניות שפקדתי ועודני פוקד.

קודם כל אני חייב להתוודות החברה שלי טבעונית אף היא ולמעשה היא זאת שהוכיחה לי שמעבר לעולם הטבעוני הוא לא סגירת דלת כי אם פתיחת דלת לעולם חדש של מטעמים

ומעדנים. היא לימדה אותי שלא כל מסעדה טבעונית דומה לחברתה, וכי ישנן מסעדות טבעוניות שהוקמו במיוחד עבור אנשים כמוני: כאלו שמעריכים כל ביס, אוהבים ונהנים מאוכל ולא מדירים את רגליהם מהסירים ומעולם הבישול.

למידה

נכון כאשר יושבים פעם ראשונה במסעדה טבעונית לא הכול ברור. התפריט יכול להראות כמו תיאור של מרשם רפואי, אבל זה רק בהתחלה, זה קורה בדרך כלל לטבעונים מתחילים.

השובע

ארוחה טבעונית הן במסעדה והן בבית אף פעם לא תגרום לי לתחושת המלאות המעייפת שחשתי בעבר אחרי ארוחה בשרית. והתחושה הזו עד היום מפליאה אותי. אני גדלתי בבית

שבו חייבים לסיים את מה שיש בצלחת ולכן רוב הארוחות אצלי בבית הסתיימו בעייפות נוראית וחוסר יכולת לעשות כלום לאחר הארוחה. אבל כאשר עברתי לתפריט טבעוני אני מגיע

לשובע מלא, גם אם לא סיימתי את כל האוכל שבצלחתי.

הנגישות לציבור

הפעם אני מדבר על מלצרים שעובדים במסעדות טבעוניות. כשרק התחלתי בדרכי הטבעונית הייתי בטוח שאני עומד להיכנס למועדון של מתנשאים פלצנים. ולמזלי הרב שאני התבדתי.

במסעדות הטבעוניות שאני אוכל בהן אני פוגש מלצרים שלא מתעייפים להסביר לי על כל מנה, הם נגישים ומקדישים לכל לקוח את מלוא תשומת הלב ויתרה מכך, הם תמיד מחייכים

בנימוס למשמע הבדיחות הגרועות שלי.

סוד הפרטים הקטנים

כל טבעוני יעיד על כך שהסוד של מסעדות טבעוניות איכותיות טמון בפרטים הקטנים ביותר. כאשר אני אוכל במסעדות האלו אני אף לא מרגיש שאני אוכל רק ירקות. המנות מאוד

יצירתיות וניכר שהשף חשב על כל פרט קטן, ואין זה משנה אם מדובר ברוטב או בתפוחי אדמה.

מסעדות טבעוניות הן לא לטבעונים בלבד, בשנים האחרונות הן מוצבות בחזיתה העולם הקולינארי והן מעניקות חווית גורמה אנינה לכל חך.

אם השתכנעתם, וגם אם לא באמת, כדאי לכם לצאת למסעדת ננוצ'קה - מסעדה טבעונית חווייתית שחייבים לנסות!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר