מה אוכלים היום?

מתכון לעוף בציפוי קראנצ' עשבי תיבול תוך 15 דקות

בינתיים, כשנתחי העוף בשמן, זה בדיוק הזמן להכין סלט ירקות מרענן ומתובל היטב, ולהגיש יחד. מתכון לעוף בציפוי קראנצ' עשבי תיבול. מוכן תוך לא יותר מ-15 דקות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עוף בציפוי קראנצ' עשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 פרגיות ללא עצמות וללא עור או 4 פילטים של חזה עוף
  • 1 בצל בינוני
  • 1-2 כפות עשבי תיבול אהובים קצוצים (טרגון, מרווה, פטרוזיליה, תימין ועוד)
  • 2 כפות טחינה
  • קמח לציפוי
  • 1/4 כוס שמן
  • שמן לטיגון

אופן הכנת עוף בציפוי פריך:

רגע לפני: בינתיים, כשנתחי העוף בשמן, זה בדיוק הזמן להכין סלט ירקות מרענן ומתובל היטב, ולהגיש יחד. מתכון לעוף בציפוי קראנצ' עשבי תיבול שלוקח לא יותר מ-15 דקות.

• קוצצים גס את הבצל, ומעבירים למעבד מזון יחד עם עשבי התיבול והטחינה. מעבדים יחד לתערובת סמיכה וחלקה, ומוסיפים תוך כדי בהדרגה את השמן.

• יוצקים את התערובת לקערה רחבה, ממלאים קמח בצלחת שטוחה ומסדרים את העופות בכלי כשהם נקיים ומוכנים לטיגון.

• מחממים במחבת שמן בגובה חצי סנטימטר לטיגון.

• טובלים כל נתח עוף בתערובת הסמיכה, ואז בקמח, ושוב בתערובת ושוב בקמח - ומורידים בזהירות לשמן החם.

• מגישים חם לצד פלחי לימון, וסלט ירקות עשוי היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר