לכבוד שבת

מתכון לשבת: סלט קישואים ופטריות מוקפצים

תוספת נהדרת לדגים או לבשר בשולחן השבת שתגנוב את ההצגה עם הטעם המעולה שהיא משאירה אחריה: מתכון לסלט קישואים ופטריות מוקפצים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט קישואים ופטריות מוקפצים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 קישואים בינוניים
  • 1/2 1 כוסות פרוסות פטריות טריות
  • 2 כפיות שמן זית
  • 2 כפיות בזיליקום טרי קצוץ (אפשר להחליף בתימין, אורגנו או רוזמרין)
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן הכנת סלט קישואים ופטריות:

רגע לפני: תוספת נהדרת לדגים או לבשר בשולחן השבת שתגנוב את ההצגה עם הטעם המעולה שהיא משאירה אחריה: מתכון לסלט קישואים ופטריות מוקפצים.

• חוצים לאורך את הקישואים, ופורסים לחצאי עיגולים.

• מחממים את השמן במחבת גדולה (עדיף טפלון או ווק) על אש גבוהה.

• מוסיפים את הקישואים ומקפיצים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות.

• מוסיפים את הפטריות והבזיליקום הקצוץ, מנמיכים מעט את האש ומבשלים יחד עד שהקישואים מתרככים.

• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומסירים מהאש.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר