סלט קישואים ופטריות מוקפצים
סלט קישואים ופטריות מוקפצים (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 2 קישואים בינוניים
  • 1/2 1 כוסות פרוסות פטריות טריות
  • 2 כפיות שמן זית
  • 2 כפיות בזיליקום טרי קצוץ (אפשר להחליף בתימין, אורגנו או רוזמרין)
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן הכנת סלט קישואים ופטריות:

אאא

רגע לפני: תוספת נהדרת לדגים או לבשר בשולחן השבת שתגנוב את ההצגה עם הטעם המעולה שהיא משאירה אחריה: מתכון לסלט קישואים ופטריות מוקפצים.

• חוצים לאורך את הקישואים, ופורסים לחצאי עיגולים.

• מחממים את השמן במחבת גדולה (עדיף טפלון או ווק) על אש גבוהה.

• מוסיפים את הקישואים ומקפיצים תוך ערבוב במשך 2-3 דקות.

• מוסיפים את הפטריות והבזיליקום הקצוץ, מנמיכים מעט את האש ומבשלים יחד עד שהקישואים מתרככים.

• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם,  מערבבים ומסירים מהאש.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!