מתכון לסלט פטריות ועיגולי גבינת עיזים בציפוי פריך

זה מתכון לסלט פטריות ועיגולי גבינת עיזים בציפוי פריך, שהם בעצם קרוטונים קראנצ'ים במילוי גבינה נוטפת, על מצע פטריות חמות וירקות. מנה שהיא פינוק אמיתי (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט פטריות ועיגולי גבינת עיזים בציפוי פריך. השילוב הראוי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • גליל גבינת עיזים
  • כוס פירורי לחם זהובים
  • ביצה
  • סלסילת פטריות שמפיניון טריות
  • 20 גרם חמאה
  • 2 שיני שום
  • 10 עלי בזיליקום טרי
  • 1 ראש חסה רענן
  • 3 ענפי בצל ירוק
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות לימון
  • מלח
  • לקישוט: אגוזי פקאן קצוצים

אופן הכנת סלט פטריות ועיגולי גבינה:

רגע לפני: זה מתכון לסלט פטריות ועיגולי גבינת עיזים בציפוי פריך, שהם בעצם קרוטונים קראנצ'ים במילוי גבינה נוטפת, על מצע פטריות חמות וירקות. מנה שהיא פינוק אמיתי.

כדאי לעבוד במקביל על טיגון הפטריות ועיגולי הגבינה, ולהגיש מיד חם.

• פורסים את הפטריות ושיני השום, וקורעים גס את עלי הבזיליקום.

• ממיסים את החמאה במחבת, ומוספים את הפטריות, השום והבזיליקום. מערבבים ומטגנים עד להזהבה. מסירים מהאש.

• בעזרת סכין או חוט שפגאט, פורסים את גליל גבינת העיזים לעיגולים.

• מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק, טורפים את הביצה, טובלים בה את עיגולי הגבינה ואז הפירורי הלחם, ומורידים בזהירות לשמן החם. מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים.

• רגע האיחוד: קורעים גס את החסה וקוצצים את הבצל הירוק ומעבירים לכלי הגשה. מעל מפזרים את הפטריות ולבסוף את עיגולי הגבינה המצופים.

• מתבלים בשמן זית, לימון ומלח, ומגישים מיד חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר